Natuurexcursies in Den Haag

In en rondom Den Haag is er heel wat mooie natuur te vinden. Ik neem je graag mee naar één van de mooie natuurgebieden, maar we kunnen ook juist in de stad op zoek naar de natuur.

Natuurexcursies komen in allerlei vormen en maten, en kunnen altijd op maat worden verzorgd. Er is veel mogelijk: diep in de natuur of juist dicht bij huis, van een eerste ontmoeting met vogels tot gespecialiseerde ecologische kennis. Een aantal excursies is zo leuk dat ik ze standaard aan bied.

 

Sporen zoeken voor beginners

 

In de excursie Sporen zoeken voor beginners bezoeken we de natuur rondom Den Haag en gaan we op zoek de (sporen van de) inwoners van het gebied. Zo leven er in het Westduinpark Schotse hooglanders, komen we in Meijendel misschien wel Konikspaarden tegen en als we goed zoeken vinden we sporen van een vos of misschien zelfs een marter!
Ik leer je op een andere manier naar de omgeving kijken, overal zijn kleine clues verstopt! Van een pootafdruk, of prent, tot een aangevreten boomstam of verse uitwerpselen, je zult nooit meer hetzelfde door een natuurgebied wandelen.

 

Deze excursie duurt 1,5 uur en kost €15,- per persoon. Al te boeken vanaf 4 personen.

 

Natuurexcursies op maat

 

Bovenstaande excursies zijn slechts een kleine selectie uit de eindeloze mogelijkheden. De natuur biedt heel veel mogelijkheden en ik kan excursies altijd op maat verzorgen. Uiteraard in én rondom Den Haag.

Wil je een uniek teamuitje organiseren? Ik denk graag met je mee. Ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden! Stuur me even een berichtje en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Ontdek de natuur in Den Haag

Natuur vanaf het water

 

Dé unieke natuurexcursie! In 2 uur tijd bekijken we de natuur van een compleet nieuw perspectief, van de SUP. Al peddelende door de grachten van Den Haag bestuderen we welke natuur de stad te bieden heeft, het zal je verbazen hoe veel we zien. Onderweg leggen we soms even aan en vertel ik uitgebreid over de bijzondere plekjes op en rondom het water.

 

De beginnende supper geeft ik vooraf instructies en ik help met op het board komen. Uiteraard kun je ook vooraf een lesje boeken zodat je helemaal zeker van je zaak bent, maar dit is niet noodzakelijk.

 

Deze excursie duurt 2 uur en kost €20,- per persoon. Je gebruikt je eigen SUP of ik huur er één voor je. De kosten hiervan bedragen €30,- per persoon. De excursie kun je al boeken vanaf 4 personen.

 

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.
Holler Box