Stiltewandeling in Den Haag

Tijdens een stiltewandeling leer je op een nieuwe manier te luisteren en kijken naar je omgeving. Je merkt van alles op dat je normaal zo voorbij zou zijn gelopen en je komt helemaal tot rust.

Er worden steeds vaker stiltewandelingen aangeboden en de opzet kan enorm verschillen. Ik organiseer deze wandelingen samen met Marije van Een portie aandacht, en wij kiezen bewust voor een simpele wandeling. Aandacht voor de omgeving en compleet tot rust komen staan bij ons centraal. Uiteraard vindt elke stiltewandeling in Den Haag plaats.

 

Stiltewandeling met Dylan

 

Een stiltewandeling met mij is gericht op focus, rust en aandacht. Ik neem je mee in de wereld van natuurgeluiden en zet al je zintuigen op scherp. Je hoort meer, je ziet meer en je ruikt zelfs meer. We wandelen een half uur in stilte en nemen dan een korte pauze. Hier vertel ik je iets over het gebied waarin we wandelen en waar je eventueel nog meer op kunt letten. Daarna wandelen we tot het eind verder in stilte.

 

Een stiltewandeling duurt 1,5 uur en kost €10,- per persoon. Ik plan regelmatig nieuwe wandelingen in, deze vind je op de Facebook-pagina.

 

Voor groepen

 

Hoewel wij voor onze ingeplande stiltewandelingen een maximale groepsgrootte hanteren van 6 á 8 personen is het wel mogelijk om met groepen op pad te gaan. We verzorgen stiltewandelingen op aanvraag voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of verjaardagsfeestjes. Je kunt er ook voor kiezen om de stiltewandeling te combineren met een SUP tour of natuurexcursies.

 

Stiltewandelingen op aanvraag is al mogelijk vanaf 5 personen. Interesse? Stuur me een berichtje en ik denk graag met je mee.

 

 

Natuurfotografie zee Scheveningen

Stiltewandeling met Marije

 

Marije organiseert ook regelmatig stiltewandelingen. Haar wandelingen zijn wederom simpel van opzet en zijn gericht op ontspanning en aandacht. Vanuit haar specialisme als natuurcoach leert ze je in het nu te zijn en te luisteren naar de omgeving. Met een ontspanningsoefening halverwege de wandeling kom je bovendien helemaal tot rust.

 

Je kunt de eerstvolgende wandelingen van Marije vinden op de website van haar praktijk Een portie aandacht. Voor vragen kun je altijd mij een berichtje sturen.

 

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.
Holler Box