SUP in Den Haag

Vanwege COVID-19 bied ik op dit moment helaas geen SUP lessen aan. Volg de facebook voor updates.

Bij andere aanbieders in Den Haag kun je wel weer suples volgen of een sup huren. Waar je het beste kunt zijn lees je hier:

Suppen in Den Haag + de leukste plekken voor suples en -verhuur

SUP lessen

 

In een SUP les leg ik je de basis uit en kun jij in korte tijd op het water spelen. Op een rustig plekje in Den Haag kijken we eerst op het land naar de theorie:

 

— Hoe houd je de peddel vast?
— Hoe kom je op je board?
— Waar sta je op het board?
— Hoe houd je je balans op een SUP board?

 

Daarna gaan we het water op. Dit kan ergens in de grachten van Den Haag zijn, in het Westbroekpark of misschien zelfs het strand van Scheveningen. Ik help je de eerste keer met stappen en doe alles eerst voor. Binnen enkele minuten leg jij je eerste meters als kersverse supper af!

 

Een SUP les duurt 1,5 uur en kost €30,- per persoon. Dit is inclusief huur board en peddel, exclusief wetsuit. Op dit moment bied ik alleen 1 op 1 SUP lessen aan.

 

Touren door Den Haag met de SUP
Snelheid maken op de SUP
Eerste les SUP
Suppen in Den Haag

SUP tours

 

Hoewel suppen ooit ontstaan is in de golven van Hawaii, is de sport vooral populair geworden voor het vermaak op vlak water. De grachten van Den Haag lenen zich uitstekend voor een mooie SUP tour. We verzamelen op een locatie waar we makkelijk het water op kunnen en suppen dan richting centrum. Den Haag biedt verschillende routes en afstanden, en we nemen altijd ruim de tijd. Onderweg stoppen we bij een café aan het water en kun je eventueel iets te drinken of een verfrissend ijsje halen.
De beginnende supper geef ik vooraf een korte instructie en ik help met opstarten. Onderweg geef ik regelmatig tips en ondersteuning. Oftewel: de SUP tours zijn voor vrijwel iedereen toegankelijk.

 

Een tour duurt 2 á 3 uur en kost, afhankelijk van de duur en afstand, tussen €5,- en €15,- per persoon. SUP tours zijn op aanvraag te boeken vanaf 4 personen. Voor de tours regel je zelf een board, op dit moment kun je bij mij geen boards huren. Uiteraard kan ik je helpen met het vinden van een verhuurder in de buurt.

 

Stand up to Clean up-tours

Ook plan ik regelmatig SUP tours in Den Haag in waar je bij aan kunt sluiten. Deze tours variëren van rustige tours om helemaal tot rust te komen (“SUP jezelf sloom”) tot opruim-tours “Stand up to Clean up”. Dan gaan de afvalgrijpers en vuilniszakken mee en maken we met een lekker rondje SUPpen de grachten weer iets schoner. Benieuwd welke tours er gepland staan? Neem een kijkje op de Facebook-pagina en reserveer een plekje.

 

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.
Holler Box