fotoprint van bizon op canvas

Mijn natuurfoto’s aan jouw muur: vanaf vandaag kan het!

Zoals jullie wel weten vind ik het heerlijk om mijn buitenavonturen vast te leggen. Over de jaren heen heb ik zo een flink archief aan natuurfoto’s opgebouwd. Een kleine selectie deel ik op mijn Instagram, maar verder doe ik er niet veel mee. Tot vandaag! Vanaf nu zijn een aantal van mijn natuurfoto’s te koop bij Werk aan de Muur, als fotoprint, op canvas, aluminium en meer. En daar ben ik echt ongelooflijk trots op!

Natuurfoto’s aan de muur

Thuis heb ik al een aantal van mijn natuurfoto’s aan de muur hangen en het lijkt me al jaren heel gaaf om ook de natuur bij jullie in huis te kunnen brengen. In het verleden heb ik weleens een beperkt aantal fotoprints aangeboden, maar aan het opzetten van een online shop kwam ik niet toe. De afgelopen maanden ben ik me gaan verdiepen in bestaande platforms en zo kwam ik uit bij Werk aan de Muur.

fotoprint van bizon op canvas

De natuurfoto’s bij Werk aan de Muur worden geproduceerd met een Printing on Demand-systeem. Dat betekent simpelweg dat er pas gedrukt wordt als er een fotoprint wordt gekocht. Dat voorkomt onnodig afdrukken, er is geen voorraad nodig en je kunt altijd elke natuurfoto bestellen. Daarnaast scheelt het mij een hoop tijd!

Fotoprints, canvas of aluminium

Inmiddels staat er een selectie van 20 natuurfoto’s in mijn shop. De komende maanden voeg ik daar elke week twee werken aan toe, dus de collectie breidt zich steeds verder uit. Daarnaast heb je ook ruime keus wat materiaal, afmeting en prijs betreft. Al mijn natuurfoto’s zijn van hoge kwaliteit en resolutie, waardoor ze in veel maten te bestellen zijn. Van 30 centimeter tot wel groter dan 2 meter!

Natuurfoto op canvas, aluminium of hout

Voor elk werk kun je kiezen uit een breed assortiment van materialen. Heb je een mooie lijst waar je een grote fotoprint in wil doen? Dat kan! Maar ook het klassieke canvas (voor binnen Ên buiten), aluminium dibond, print op hout en zelfs behang zijn opties. Zo is er voor elke muur en elk budget wel een optie. Mis je toch iets in de lijst of heb je speciale wensen? Laat het mij dan weten, dan kijk ik wat ik kan doen.

Nu de eerste natuurfoto’s online staan kan ik het gevoel van trots en enthousiasme niet meer onderdrukken. Het is zo gaaf om de foto’s die ik met zo veel plezier heb geschoten op zo’n mooie manier te kunnen delen. Ik hoop dan ook dat ik heel veel mensen blij ga maken en een klein beetje natuur bij jullie naar binnen kan brengen!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.