Praten over naar buiten gaan bij Alles op Tafel

Op bezoek bij de podcast Alles op Tafel

Het stond al heel lang op mijn wensenlijstje: op bezoek bij een podcast. Toen Ramon en Lotte van de podcast Alles op Tafel mij vroegen of ik langs wilde komen om te praten over mijn reis naar een leven in de buitenlucht hoefde ik daar dan ook geen twee keer over na te denken. Het is een mooi, open gesprek geworden waarin we praten over het leven, mijn zoektocht naar geluk en het buiten zijn. En hoewel het gesprek bijna een uur duurt, vloog de tijd voorbij en heb ik voor mijn gevoel nog heel veel niet gezegd. Dat smaakt dus naar meer!

Het gesprek staat nu online en Ramon en Lotte vatte het gesprek mooi samen:
Hup naar buiten! Dat is precies wat Dylan deed toen hij merkte dat hij compleet zat vastgeroest in het ritme van een kantoorbaan. Het maakte hem niet gelukkig waardoor hij wist dat het roer om moest. Nu probeert hij zoveel mogelijk mensen mee te nemen in zijn reis naar een leven in de buitenlucht en hen aan te moedigen om beter met de natuur om te gaan. Luister naar dit inspirerende gesprek met een jonge gozer die zijn hart volgt.

 

De podcast Alles op Tafel

Alles op Tafel is de podcast van Ramon Roelofs en Lotte van Santen. Hierin willen ze, en ik quote: “met humor, in alle openheid en zonder poespas praten over alles wat komt kijken bij het leven van een authentiek en bezield leven. We praten vanuit eigen ervaring en zonder maskers; ofwel ‘alles kan en mag op tafel’. Hiermee willen we onze luisteraars inspireren en bemoedigen hun eigen pad te (blijven) bewandelen.”

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • rebbeltje
    — 4 jaar geleden

    Ha dat zijn mijn standaard woorden voor de kleinkinderen…vinden ze nooit erg 🙂

    Beantwoorden

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.