Hoi! Ik ben dus Dylan: een ex-pessimist, altijd druk en pas 32. Ik ben verslaafd aan het opdoen en delen van kennis. Ooit was ik surfer, later een backpacker, maar nu vooral een mens dat blij wordt van buiten zijn.
Mijn professionele leven begon ik als grafisch vormgever op kantoor, maar ik realiseerde mij dat een leven achter de computer niets voor mij was. Via omwegen en met hard werken heb ik mij omgeschoold tot natuuronderzoeker en ecoloog, en is de natuur mijn werkveld geworden.

Dylan van dylangaatnaarbuiten.nl

Het verhaal achter…

 

Van kleins af aan was ik elk vrije momentje in de buitenlucht. Naar mate iedereen ouder werd kropen we eerder achter de computer of voor de televisie. Hoewel ik al jaren geen televisie meer in huis heb, ben ik steeds meer tijd binnen door gaan brengen. En daar werd ik helemaal niet blij van. Ik besloot daarom weer naar buiten te gaan, maar hoe doe je dat? Zeker met een baan op kantoor en een vastgeroest ritme lijkt dat niet zo eenvoudig. Tijdens het zetten van de eerste stappen werd me duidelijk dat meer mensen dit gevoel delen en ook graag uit dat ritme stappen. Op Dylan gaat naar buiten neem ik je als het ware mee op mijn reis.

BuitenBriefjes

 

Zes keer per jaar verstuur ik een BuitenBriefje: exclusieve verhalen van onderweg en tips voor de meest bijzondere buitenplekjes! Schrijf je hier in:

Media & publicaties

 

De laatste jaren lijken steeds meer mensen een behoefte te hebben aan een betere balans tussen binnen en buiten leven. Die ontwikkeling gaat niet ongemerkt voorbij en er is veel interesse voor mijn reis. Regelmatig schrijven anderen over mijn besluit meer naar buiten te gaan en de avonturen die ik beleef. Soms met verhalen, andere keren met een van mijn natuurfoto’s.

Schrijf jij over mij?
Interesse in mijn verhaal of één van m’n foto’s? Ik beantwoord graag je vragen of kom een keer bij je langs voor een kopje koffie.

Meer publicaties

De Posthoorn – Stadsjongen werd buitenmens

Haarlems Dagblad – Raaf smult van dode hooglander

Voorburgs Dagblad – Zij halen het vuil uit Haagse grachten

Nature Today – Wisenten wennen aan recreanten

IVN Natuureducatie – Gun jezelf dat uurtje naar buiten

Samenwerken

 

Ben je op zoek naar verrassende buitenverhalen of mooie content over de natuur en duurzaamheid? Ik werk graag samen met bedrijven en organisaties die een verschil maken. Daarvoor kunnen we mijn platform gebruiken of ik lever content direct aan jou aan.

 

Heb je een product en wil je dat ik het test? Ook dat kan! Het product moet wel bij mij en mijn doelstellingen passen, en ik schrijf mijn ervaringen heel eerlijk op. Het kan dus zijn dat ik ergens minder enthousiast over ben. Uiteraard publiceer ik niets voordat ik jouw goedkeuring heb.

Affiliates

 

Op dylangaatnaarbuiten.nl schrijf ik ook over producten die ik gebruik of plekken die ik bezoek. Daarbij link ik soms naar de webwinkel of boekingssite. Als je via één deze ‘affiliate’ links iets koopt of boekt, dan krijg ik een klein percentage van het betaalde bedrag. Dit kost jou niets extra en je helpt mij er enorm mee! Kosten als webhosting, domeinnaam en onderhoud lopen snel op. Elke bijdrage helpt mij dus meer buitenverhalen en ervaringen te blijven delen!

 

Met deze partners werk ik onder andere samen:

Eerder werkte ik onder andere samen met

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.