Hoi! Ik ben dus Dylan: een ex-pessimist, altijd druk en pas 28. Ik ben verslaafd aan het opdoen en delen van kennis. Ooit was ik surfer, later een backpacker, maar nu vooral een mens dat blij wordt van buiten zijn.
Mijn professionele leven begon ik als grafisch vormgever, maar ik realiseerde mij dat ik daar een leven lang achter mijn computer zou zitten. Via omwegen en met hard werken heb ik mij omgeschoold tot natuuronderzoeker en ecoloog, en is de natuur mijn werkveld geworden.

Dylan van dylangaatnaarbuiten.nl

Het verhaal achter…

 

Van kleins af aan was ik elk vrije momentje in de buitenlucht. Naar mate iedereen ouder werd kropen we eerder achter de computer of voor de televisie. Hoewel ik al jaren geen televisie meer in huis heb, ben ik steeds meer tijd binnen door gaan brengen. En daar werd ik helemaal niet blij van. Ik besloot daarom weer naar buiten te gaan, maar hoe doe je dat? Zeker met een baan op kantoor en een vastgeroest ritme lijkt dat niet zo eenvoudig. Tijdens het zetten van de eerste stappen werd me duidelijk dat meer mensen dit gevoel delen en ook graag uit dat ritme stappen. Op Dylan gaat naar buiten neem ik je als het ware mee op mijn reis.

Media & publicaties

 

De laatste jaren lijken steeds meer mensen een behoefte te hebben aan een betere balans tussen binnen en buiten leven. Die ontwikkeling gaat niet ongemerkt voorbij en er is veel interesse voor mijn reis. Regelmatig schrijven anderen over mijn besluit meer naar buiten te gaan en de avonturen die ik beleef. Soms met verhalen, andere keren met een van mijn natuurfoto’s.

Schrijf jij over mij?
Interesse in mijn verhaal of één van m’n foto’s? Ik beantwoord graag je vragen of kom een keer bij je langs voor een kopje koffie.

Meer publicaties

De Posthoorn – Stadsjongen werd buitenmens

Voorburgs Dagblad – Zij halen het vuil uit Haagse grachten

Samenwerken

 

Het is ook mogelijk met mij samen te werken. Zo kan ik op jouw school of event een gastlezing verzorgen, organiseer ik op aanvraag workshops en kan ik een gastblog schrijven.

 

Heb je een product en wil je dat ik het test? Ook dat kan! Het product moet wel bij mij en mijn doelstellingen passen, en ik schrijf mijn ervaringen heel eerlijk op. Het kan dus zijn dat ik ergens minder enthousiast over ben. Uiteraard publiceer ik niets voordat ik jouw goedkeuring heb.

Eerder werkte ik onder andere samen met

Contact

 

M — info@dylangaatnaarbuiten.nl

T  — 06 4888 76 29

 

Volg Dylan gaat naar buiten