Boshuisje in Drenthe aan ven

Weekje weg Drenthe – 6 prachtige vakantiehuisjes in de natuur

Eerder dit jaar bracht ik een weekje door in Drenthe, vlak bij het prachtige Nationaal Park Drents Friese Wold. Omdat ik helemaal niet bekend ben in de omgeving was het vinden van een fijne overnachting best een werkje. Ik vond uiteindelijk een goedkoop vakantiepark, een handige manier om de omgeving een keer te ontdekken. Het was er echter veel mooier dan ik had verwacht, dus ik ga er graag nog een keer heen. Het liefst overnacht ik dan wel meer in de natuur, dus ik ging alvast op zoek en vond een aantal prachtige huisjes.

Meer lezen over Drenthe en mijn weekje daar:

Natuurhuisjes in bossen van Drenthe

1. Gemoderniseerde Finse bungalow in het bos van Meppen

Deze recent gemoderniseerde Finse Bungalow ligt midden in het bos aan een rustig zandpad. Je verblijft midden in de natuur, alle ramen kijken uit op hoge bomen en het is altijd complete stilte. Wakker worden met fluitende vogels en spelende eekhoorns en vlakbij prachtig bos om heerlijk te wandelen of fietsen.

Meer info en boeken

Huisje in bos van Drenthe

2. Verborgen boshuis op prachtig landgoed in Paterswolde

Dit prachtige natuurhuis is een goed bewaard geheim op een landgoed in Paterswolde. Het boshuis is ingericht door een interieurarchitecte, heeft veel privacy en is van alle gemakken voorzien. ’s Avonds hoor je de bosuilen en komen reeën regelmatig langs. Je hebt uitzicht op een kikkerpoel en er is zon tot ’s avonds laat.

Meer info en boeken

Natuurhuisje in Drenthe

3. Ruim natuurhuis midden in het bos

Midden in het natuurgebied “De Zuursche Duinen” vind je dit mooie natuurhuisje. Het staat midden in het bos op een ruime kavel met veel privacy. Je kan lekker buiten zitten en van de vogels en andere dieren genieten die je vanaf je terras ziet. 

Meer info en boeken

Houten huisje in natuur Drenthe

4. Houten design get-a-way in de bossen bij Norg

Design get-a-way in de bossen bij Norg, Drenthe. Even helemaal weg om samen alleen te zijn. Lekker koken, goede gesprekken bij de haard, ontspannen in de buitensauna tussen de bomen of in de hot tub op het terras onder de sterrenhemel. Aan dit het moderne natuurhuisje ontbreekt niets: van sauna tot fijne keuken en van haard tot hottub.

Meer info en boeken

Luxe natuurhuis in Drents bos

Natuurhuisjes aan het water in Drenthe

1. Natuurhuis aan het water op landgoed Hendriksveen

Dit verzorgde natuurhuisje met veel privacy ligt op een bijzondere plek. Het landgoed is bijzonder mooi en de ligging aan het water is natuurlijk geweldig. Op het privé terras op het water kan je volop genieten van de zonsondergang en de roeiboot en kano zijn vrij te gebruiken.

Meer info en boeken

2. Vrijstaand natuurhuisje aan het ven in Een

Dit comfortabele natuurhuisje is recent opgeknapt en heeft het inmiddels allemaal: luxe badkamer, uitgebreide keuken, een kachel en zelfs vloerverwarming. Het is een mooie basis voor wandelaars en fietsers, en een feest voor vogelliefhebbers; je kijkt vanuit de slaap/kamer op het ven. Het terras ligt op het zuiden, dus heb je bijna de hele dag zon terwijl je tussen de bomen zit.

Meer info en boeken

Drents natuurhuisje in bos

Andere natuurhuisjes in Nederland

Ben je op zoek naar een mooi natuurhuisje ergens anders in Nederland? Kijk dan eens bij één van de volgende artikelen:

Natuurhuisje boeken

Wil je na het zien van deze prachtige natuurhuisjes gelijk een paar nachten boeken? Dat snap ik helemaal! Via de links hierboven kom je direct op de juiste pagina per huisje om je verblijf te reserveren. Alle natuurhuisjes die ik heb ik uitgezocht zijn te boeken zonder reserveringskosten en als je via mijn links boekt krijg ik daar een klein percentage van. Dat kost jou niets extra’s en het helpt mij om dylangaatnaarbuiten.nl te blijven onderhouden. Dus mocht je boeken: dankjewel en heel veel plezier!

Heb je een huisje geboekt in Drenthe of ga je dat nog doen? Laat me hieronder weten welk natuurhuisje het is geworden.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Exclusieve verhalen van onderweg en de meest bijzondere buitenplekjes ontvangen? Schrijf je in en ontvang zes keer per jaar een BuitenBriefje.